100 % garancija

Za opravljeno delo vam ponujamo 100 % garancijo. Za vas to pomeni, da v kolikor z opravljeno storitvijo ne boste zadovoljni, za njo ne plačate nič. Vse stroške te naloge, ki je bila nezadovoljivo opravljena, krijemo mi. Velika večina naših strank z nami sodeluje dolgoročno zaradi zadovoljstva, ki ga prinaša odlično opravljeno delo. Zato si garancijo lahko privoščimo.

Brezplačna preizkusna doba

Naš cilj je, da vam ponudimo zelo kakovostne storitve na dolgi rok, zato si prizadevamo, da z vami vzpostavimo dolgoročen in pozitiven odnos ter delovno razmerje. Naš slogan je “Vaš uspeh je naš uspeh“. Vaš uspeh in ugled močno vplivata naš uspeh in ugled,  zato veliko vlagamo v kakovost dela. V ta namen in v vašo korist vam nudimo brezplačno preizkušnjo administrativnih storitev v višini dveh delovnih ur.

Preglednost dela

Ker smo vredni vašega zaupanja in denarja, delujemo popolnoma pregledno. Ves čas sodelovanja lahko sledite delu svojega poslovnega asistenta s pomočjo modernih aplikacij, ki beležijo čas, ki je bil porabljen za posamezno nalogo.

 

Vaš uspeh je naš uspeh!

Rastemo z vami in se fleksibilno odzivamo na vaše potrebe.

 

Pokličite na 040/559-105

Pišite na info@baninban.si